donderdag 25 februari 2010

Zondag 7 maart: twee DâK-werkgroepen nodigen u uit


De Aalsterse Klimaatkoepel heeft de wind in de zeilen. Steeds meer mensen en verenigingen worden lid, en werken mee aan boeiende projecten.
Nic Balthazar liet ons weten dat hij het fantastisch vindt dat Aalst méér wil uitstralen dan alleen een carnaval-imago. Natuurlijk is dat zo: de stad van Daens en Boon, en van Kamiel Sergant ;) heeft een strijdbaar, sociaal en solidair karakter.
De Aalsterse Klimaatkoepel is daar een voorbeeld van.
Op zondag 7 maart kan je - naar keuze - deelnemen aan twee werkgroepen.
Van 17 uur tot 18u30 vergadert werkgroep DâK-dansen-voor-het-klimaat in De Coninck van Spagniën (Grote Markt 28, Aalst).
Zij werken aan de twee dans-events die we plannen op zaterdag 24 april (op het Vredeplein om 15 u, en in de Hopzaal vanaf 21 uur). En DÂK plant ook nog op de Grote Markt zaterdag 27 maart, want dan wordt wereldwijd tijdens EARTH HOUR het licht uitgedaan van halfnegen 's avonds tot halftien. Zie http://www.earthhour.org/about/ & http://www.wnf.nl/nl/wat_wnf_doet/campagnes_wnf/earth_hour_2010/
Als het aan ons ligt, zal Aalst het die zaterdagavond geweten hebben !
Van 19 uur tot 21 uur vergadert de werkgroep DâK- klimaat-& energiebeurs in de gebouwen van KAHO St.Lieven campus Aalst, partner in dit project, om de 1e Aalsterse Klimaatbeurs voor te bereiden. Die beurs heeft plaats in het najaar 2010, datum nog te bepalen.
We verzamelen om 19 uur op de KAHO-campus: Kwalestraat 154,Nieuwerkerken
In het verlengde van de St. Jobstraat, en als je twijfelt vind je hier de weg:
We hopen jullie te mogen begroeten,
Charlotte, Rik, Renilde, Lies, Gudrun, Karel, en nog vele anderen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten